20.2.07

SANT JORDI

El passat 14 de Febrer es realitzà una reunió dels caps de departament de llengües, educació visual i plàstica, música, Grup TIC, coordinadora LIC i membres de l’equip directiu per a planificar la festa de Sant Jordi 2007. La festa constarà:
1.- CONCURS LITERARI Convocatòria del concurs a les tutories el 12 de març. S’hauran de penjar les obres al web entre els dies 19 de març i 10 d’abril. El jurat les valorarà entre els dies 12 i 20 d’abril. Els premis seran els habituals en els anteriors concursos. Les obres dels departaments per a fer l’exposició s’hauran d’entregar al Garriga o al Romuald abans del dia 12 d’abril. 2.- ORGANITZACIÓ DEL DIA 23 D’ABRIL Horari general:

9:30 – 11 Tallers 11:30 – 12 Pati 12 – 13:30 Entrega de premis Els tallers es prepararan en diverses reunions per nivells i el responsable és Josep Garriga. Dels actes literaris els responsables són la Mercè Romero, la Maria i l’Enric. La pàgina web del concurs s’ha millorat i s’ha adaptat a les necessitats actuals per a fer-la més operativa i més òptima.

3.- TEMA El tema escollit aquest curs com a fil conductor de la diada és la ROSA, símbol de la festa de Sant Jordi, juntament amb els llibres.