27.11.07

PISSARRES DIGITALS INTERACTIVES

Durant les darreres setmanes s’han anat substituint els ordinadors vells pels nous en les aules EPSON on hi ha les Pissarres Digitals. Aquest nou maquinari és molt més potent i té moltes més prestacions, entre elles lectors de DVD i equips de so, això implica que totes les aules amb PD són, de fet, aules d’audiovisuals on es poden passar pel·lícules en format DVD.

És important que en els armaris de les aules on hi ha els ordinadors, els teclats, els ratolins i els equips de so, no s’omplin de llibretes o dossiers, a vegades col·locats sense massa cura que poden malmetre els mecanismes de les PD.

Durant aquesta setmana també s’han posat els ordinadors nous i tot el software a les Pissarres Digitals Interactives, aules D4 i A1. També arribarà una nova a través de la Linkat, destinada a l’aula 5.5 del nivell de primer d’ESO, i en comprarem una altra amb les dotacions destinades a l’aula USEE. Com aquestes PDI tenen moltes prestacions didàctiques i pedagògiques, durant el proper mes de gener es faran unes sessions, possiblement a través dels nivells, per a mostrar a tot el professorat els possibles usos curriculars.